La botiga

La botiga

Va ser fundada el 1976 per José María Sáez, que fou sens dubte un pioner en el camp de la nutrició dietètica, va estar al capdavant de la botiga aconsellant i  assessorant els clients, fins a la seva jubilació.

José María Sáez
Pep Sáez
Merce Arias
Mercè Arias

El seu fill en Pep Sáez, a qui va transmetre els seus coneixements i la seva passió per l’alimentació dietètica i els hàbits de vida saludable, va agafar-ne el relleu al capdavant de L’Herbadiet fins al 2018, any en què malauradament el Pep ens va deixar en contraure una malaltia insuperable.

El seu llegat el va continuar la Mercè Arias, muller d’en Pep durant més de 30 anys, que amb la mateixa força i il·lusió, encapçala ara el projecte iniciat aquell 1976, oferint als clients de sempre i als nous clients, els millors productes en dietètica i nutrició i els seus consells en matèria de salut, fruit de l’experiència de tants anys de dedicació.

A L’Herbadiet gaudiràs d’una àmplia gamma de productes i plantes medicinals per cuidar i millorar la salut, visita’ns!, i junts trobarem el que necessites.

La nostra filosofia sempre ha estat el servei i el tracte directe amb el client, i la il·lusió per compartir l’experiència acumulada al llarg de més de 40 anys

Som al Mercat de la Masuca d’Igualada a la Botiga exterior 7.  T’hi esperem!